این روزها که کاربران زیادی با اینترنت سر و کار دارند و اطلاعات بسیاری را در این محیط رد و بدل میکنند، نیازمند امنیت مضاعفی هستند تا محیط جاری را برای خود امن نگه دارند. اطلاعات شخصی موجود در برخی سرویسهای تحت وب دارای ارزش و اهمیت زیادی برای ما هستند و اگر کسی بتواند به آنها دسترسی پیدا کند ممکن است خسارات زیادی را به ما وارد نماید.

حتما تا حالا با بیت.لی آشنا شدید.سایتی که شهرت خودش رو به خاطر کوتاه کردن آسان آدرسهای اینترنتی بدست آورده
اما این سایت در آزمایشگاه خودش دو سرویس دیگر رو هم داره که قبلا یکی از اونها رو معرفی کرده بودم.حالا نوبت به این رسیده که سرویس دوم یعنی bily.tv رو هم بهتون معرفی کنم.
از قبل، شایعات زیادی مبنی بر طرح جدید فروش کتاب گوگل به گوش میرسید. ایدهای که حالا گوگل بهطور کامل از آن پرده برداشت. سرویس جدید گوگل که با نام Google eBooks معرفی شده است (و پیشتر به نام Google Editions معروف بود) میتواند رقیبی جدی برای نمونههای مشابه خود باشد. با مراجعه به این سرویس میتوانید در بین میلیونها عنوان کتابی که در گوگل وجود دارد جستجو کنید. کتابها در دستهبندیهای مختلفی طبقه بندی شدهاند. عناوین رایگان بسیار زیادی هم در بین آنها دیده میشود که به سادگی میتوانید به مطالعه هر یک از آنها بپردازید.

این روزها که کاربران زیادی با اینترنت سر و کار دارند و اطلاعات بسیاری را در این محیط رد و بدل میکنند، نیازمند امنیت مضاعفی هستند تا محیط جاری را برای خود امن نگه دارند. اطلاعات شخصی موجود در برخی سرویسهای تحت وب دارای ارزش و اهمیت زیادی برای ما هستند و اگر کسی بتواند به آنها دسترسی پیدا کند ممکن است خسارات زیادی را به ما وارد نماید.
حتما فکر میکنید دراختیار گذاشتن سرویسی رایگان برای ارسال اس ام اس رایگان تحت وب باید کار عجیبی باشه !
در این پست قصد دارم سرویسی رو به شما معرفی کنم که میتونید توسط اون بصورت کاملا رایگان به هر شماره تلفن همراهی که اراده کنید پیامک ارسال کنید .
با ما در ادامه مطلب همراه باشید :
ه گزارش فارنت و به نقل از گیزمودو همگان به این موضوع باور دارند که رسیدن به تعداد کاربران اینترنتی موتور جستجوگر گوگل در جهان برای موتور جستجوگر بینگ مایکروسافت آرزو به حساب میآید و شاید به همین خاطر باشد که وقتی گوگل ادعا میکند که بینگ نتایج جستجو را از روی موتور جستجوگر گوگل کپی میکند، کسی شگفتزده نشود.
بلی . آدرس های اینترنتی در حال اتمام است.
البته نه آدرس ها بلکه IP آدرس های اینترنتی است که رو به اتمام است به گفته کارشناسان در کمتر از یک سال آینده، آدرس های اینترنتی که در اصل به صورت شماره های آی پی هستند، تمام می شوند و کاربران به شکل کنونی قادر به استفاده از آن نخواهند بود.
سلام دوستان
من در پست قبل سایت Amplify.com رو تشریح و بصورت کامل و تخصصی اون رو بررسی کردم .
مدت زیادی از این موضوع نگذشت که وب سایتی کاملا فارسی رو با همون مشخصات و امکانات پیدا کردم و در اینجا قصد دارم اونو به شما عزیزان معرفی کنم :
Addit سایتی هست مشابه Amplify و طبق بررسی های من امکاناتی مشابه به اون رو داره اما به عقیده من برگرفته شده و به نوعی کپی برداری شده از روی نسخه اصلی اون هست .
به طور کلی مزیت این سرویس فارسی بودن اون هست و اینکه کاربران اون رو میتونم بگم تنها فارسی زبانان تشکیل دادند .
اولین چیزی که با دیدن صفحه اصلی سایت من رو به فکر فرو برد این جمله بود :
لازمه پیشرفت اشتراک دانش و دانسته ها و سرعت انتقال آن است
امیدوارم با استفاده از این سایت لذت ببرید ، برای شما عزیزان آرزوی بهترینها را خواهم داشت .
این روزها راههای زیادی برای اشتراک مطالب نوشتاری و چندرسانهای وب پیدا میشود. شما میتوانید در مورد موضوع مود علاقه خود، پستی بنویسید. میتوانید با «دلیشس» لینکی به آن بدهید. میتوانید با استفاده از سایتهای لینکدهی جمعی، مطلب را به رأی عمومی بگذارید تا اگر جالب باشد، داغ شود. میتوانید در مورد مطلب توییت کنید و …
اما سازندگان سایتهای وب ۲٫۰، از پا ننشستهاند و هر روز، شیوه جدیدی از اشتراک را به کاربران اینترنت معرفی میکنند.
Amplify.com هم یکی از این سایتهاست : حتما برایتان پیش آمده که یک جمله یا پاراگراف خاص در یک صفحه نظرتان را جلب کرده، یا در یک صفحه تنها یک عکس خاص به نظرتان مهم بوده است، یا یک ویدئو بیشتر از همه اجزای صفحه برایتان اهمیت داشته است.
در این حالت چگونه مطلب مورد نظر را به اشتراک میگذارید؟ بدیهی است که مجبور هستید، مثلا بنویسید به عکس سوم این صفحه توجه کنید، پاراگراف آخر را بخوانید،…
و باز آشکار است که این کار محتاج صرف وقت و تحمل اندکی زحمت است. سایتهای وب ۲٫۰ برای این خلق میشوند که اشتراکگذاری را ساده و آسان کنند.
Amplify در واقع به نوعی یک سرویس وبلاگ دهی است ، با این تفاوت که شما علاوه بر داشتن یک سرویس وبلاگ بعلاوه میکروبلاگ میتوانید هر مطلبی را که در اینترنت برای شما جذاب است بصورت یک پست و با اضافه نمودن سربرگ و توضیحات دلخواه به صفحه مربوط به خودتان اضافه نمائید .
البته این تمام ماجرا نیست ...!
شما میتوانید مطالب درج شده در وبلاگتان را همزمان بطور خودکار در سیزده سرویس اجتماعی مانند Facebook و Twitter و Google Buzz به اشتراک بگزارید و جالب تر آنکه یک لینک کوتاه شده توسط Bit.ly هم به مطلب شما اضافه خواهد شد !
جهت استفاده از این سرویس بسیار جالب و حرفه ای ادامه مطلب را دنبال کنید :
سایت نارنجی از محبوبترین و پربازدیدترین وبلاگهای وب فارسی محسوب میشود. وبلاگی قوی و نارنجی که آخرین اخبار گجتها را برای خوانندگان مهیا میکند. نارنجی در حقیقت از یک گروه گیک که عاشق دنیای فناوری هستند تشکیل میشود که با همکاری هم و یک کار گروهی، جدیدترین اخبار دنیای آیتی را فراهم میکنند. این گروه موفق برای ارتباط نزدیک باهم از یک اتاق خبر استفاده میکنند که جدیدترین خبرها در این اتاق مجازی بیان میشود. این گروه توسط آقای هنرمند انسجام پیدا میکند و یک نارنجی را تشکیل میدهد. در ادامه مصاحبهای با آقای علی اصغر هنرمند سردبیر وبلاگ نارنجی توسط مجله پریانا صورت گرفته است. در این مصاحبه با ایشان در مورد خودشان و علایقشان، نارنجی، آیندهی نارنجی، خوانندگان نارنجی و مطالب جذاب دیگر صحبت کردهایم. با ما همراه باشید.
سایتهای زیادی را برای آپلود اطلاعاتمون میشناسیم. این سایتها در بعضی شرایط بد به داد شما میرسن و با کمک اونها اطلاعاتتون را آپلود میکنید تا دوستانتون و اون کسایی که میخواید فایل مورد نظر شما را مشاهده کنن. در این مطلب ۱۵ تا از سایتهایی که برای این کار بهوجود اومدن و استفاده ازشون رایگان هست را معرفی میکنم. ادامهی نوشته را بخونید…
با وجود آنکه ادعا میشود ویکیپدیا دایرهالمعارفی رایگان است که همه میتوانند آن را ویرایش کنند، اما حقیقت آن است که اصلاح مطالب این سایت برای خیلی از مردم بیش از حد پیچیده است.
کمپانی گوگل، به عنوان یک شرکت آمریکایی، مقید به قوانین کنترلی و تحریمهای صادراتی خدمات و کالا برای تمام کشورهای دنیا است، که تا دیروز شامل ایران بود. هم اکنون با مرتفع شدن برخی از محدودیتهای مربوط به صادرات نرمافزار، کمپانی گوگل قابلیت دانلود نرمافزارهای کاربردی گوگل ارث، پیکاسا و مرورگر کروم را برای کاربران ایرانی فراهم کرده است .
آمار و ارقام ارائه شده در انتهای سالهای میلادی در رابطه با فعالیتهای اینترنتی، میتواند برای بسیاری از افراد جالب باشد. اطلاعاتی در مورد اینکه چه تعداد وبسایت به فضای وب اضافه شده است، چند ایمیل در طول ۱ سال ارسال شده و یا اینکه تعداد کاربران اینترنتی چقدر رشد داشته است. پاسخ کلیه این سوالات و بسیاری بیشتر از آن را میتوانید با خواندن این مقاله، مطلع شوید.
هرچند در آغاز ورود اینترنت، این زبان انگلیسی بود که بر دنیای مجازی حکمرانی میکرد، اما رشد کاربران چینی و قوانین سختگیرانه دولت این کشور، زبان چینی را به بیشترین سهم در دنیای اینترنت رسانده است.
تا به حال فکر کرده اید سایت هایی که حتی تصورش را هم نمی کنید، می توانند به سیستم کامپیوتر شما آسیب برسانند! اینترنت مانند میدان مین است. یک لحظه غفلت، موجب دردسرهای بسیاری می شود.
در مطلب قبلی به پنج مورد از این تهدیدات پرداختیم:
هفده مکان خطرناک در گستره وب - قسمت اول
هفده مکان خطرناک در گستره وب - قسمت دوم
هفده مکان خطرناک در گستره وب - قسمت سوم
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
همه ساله در انتهای سال میلادی، رسم بر این است که موتورهای جستجو آماری را از بیشترین کلمات جستجو شده سرویس خود اعلام مینمایند تا کاربران را از میزان جستجوهای مختلف کلمات آگاه سازند. پس از اینکه یاهو چند روز گذشته آمار خود را ارائه داد، گوگل نیز از این قافله عقب نماند و لیست کامل بیشترین کلمات جستجو شده در سال ۲۰۱۰ را در سایت خود منتشر کرد. لیستی بسیار جالب بر پایه HTML5 و کاملا تعاملی!
تا به حال فکر کرده اید سایت هایی که حتی تصورش را هم نمی کنید، می توانند به سیستم کامپیوتر شما آسیب برسانند! اینترنت مانند میدان مین است. یک لحظه غفلت، موجب دردسرهای بسیاری می شود.
در مطلب قبلی به پنج مورد از این تهدیدات پرداختیم:
هفده مکان خطرناک در گستره وب - قسمت اول
هفده مکان خطرناک در گستره وب - قسمت دوم
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
ساعاتی پیش، شرکت فراهم کننده DNS های دامنه ویکی لیکس (Wikileaks) تصمیم گرفت تا از ارائه خدمات به آن سایت جلوگیری نماید و بدین ترتیب هم اکنون ویکی لیکس فاقد نام (دامنه) شده است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمائید :
تا به حال فکر کرده اید سایت هایی که حتی تصورش را هم نمی کنید، می توانند به سیستم کامپیوتر شما آسیب برسانند! اینترنت مانند میدان مین است. یک لحظه غفلت، موجب دردسرهای بسیاری می شود.
در مطلب قبلی به پنج مورد از این تهدیدات پرداختیم:
هفده مکان خطرناک در گستره وب - بخش اول
حال در ادامه به پنج مورد دیگر خواهیم پرداخت. البته بهتر است ر برای دریافت معنی رنگ های به کار رفته در کنار هر مورد نگاهی دوباره به این تصویر بیاندازید:
ما در این مقاله به شما اطلاعاتی می دهیم که تاحدی سایت های خطرناک را تشخیص داده و اقدامات لازم برای امنیت بیشتر را انجام دهید. یک گروه تحقیقاتی، وب سایت های مختلف را آزمایش و آنها را بر اساس میزان آسیب رسانی شان طبقه بندی کرده اند:
چه کاربری باشید که به تازگی به سرویس جی میل (Gmail) گوگل دسترسی پیدا کرده، یا از آن دسته افرادی هستید که به مسئله امنیت اهمیت داده و می خواهید مطمئن شوید که صندوق پست الکترونیک شما از امنیت بالایی برخوردار است، کافی است چند دقیقه ای صرف انجام موارد ذکر شده در این لیست کنید که از سوی شرک گوگل ارائه شده و هر مورد را دقیقا طبق توضیحات زیر انجام دهید تا از امنیت کامل پست الکترونیکی خود و به روز رسانی اقدامات امنیتی مطمئن شوید.
با سلام به شما کاربر گرامی
بدین وسیله به اطلاع میرساند وبلاگ فوق به آدرس www.ICTpars.com انتقال یافت .
البته مطابق با برنامه ، تاریخ انتقال وبلاگ ابتدای سال آینده اعلام شده بود ، که متاسفانه به دلیل یک سری از مشکلات فنی از طرف سرویس دهنده لوکس بلاگ این برنامه زودتر عملی شد .
منتظر دیدار شما عزیزان در وبسایت جدیدمان با عنوان مجله خبری تحلیلی پارس هستیم .
مدیریت وبلاگ - علی حقیقت جو
از خواندن عنوان خبر تعجب کرده اید؟! باید گفت مایکروسافت که تا همین چند وقت پیش بدلیل کندی مرورگر خود مورد سرزنش بسیاری از کارشناسان قرار داشت نشان داد که چگونه با یک برنامه ریزی صحیح و استفاده از تجارب گذشته می تواند در رقابتی بسیار نزدیک به جایگاه واقعی خود باز گردد.
چند سالی است که در ایران بانکداری الکترونیکی ، فروشگاههای آنلاین ، سامانههای آنلاین بانکی و نرم افزارهای مختلف تلفنهای همراه به مرور جای خود را در بین ایرانیان باز کردهاند.
خوب اگر شما هم اهل اینترنت و خریدهای اینترنتی و پرداختهای آنلاین باشید ، به احتمال زیاد از یکی از ابزارهای بانکداری الکترونیک استفاده میکنید.
اما مدت کوتاهی است که بانک سامان اقدام به رونمایی سرویس جدید و پیشرفتهای با نام همراه 24 نموده است .
سامانه همراه 24 سامان ابزار نوینی در صنعت بانکداری وپرداخت الکترونیک کشور است که با بهره گیری از جدیدترین تکنولوژی های شبکه تلفن همراه ، تحولی در زمینه ارائه خدمات بانکی به کاربران تلفن همراه ایجاد می کند.
مدتی پیش ایدهای داشتم برای راه اندازی یک سایت اجتماعی برای امتیازدهی به مکانها با استفاده از نقشه گوگل. روش کار اینطور سایتها این است که شما محلهایی که به آنها میروید یا تازه کشف کردهاید، مثلاً یک رستوران، یک موزه یا هر نوع مکان دیگر را به سایت وارد میکنید (نمونههای خارجی برنامههای موبایل برای آیفون و آندروید دارند که با کمک GPS گوشی این کار انجام میشود) و دیگران میتوانند به آن مکان رأی بدهند. اینطوری مکانهایی محبوب و داغ مشخص میشود.
این کار البته این حسن را هم دارد که اگر از برنامههای موبایلی استفاده کنید میتوانید ببینید مثلاً بهترین کافه در نزدیکی محلی که الان در آن حضور دارید کجاست. میتوانید قرارهای اینترنتی را ست کنید و موقعیت دوستانتان را روی نقشه ببینید و …